VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
7. listopad 2016

Abonmá na rok 2017

Rok se s rokem sešel a znovu je tu čas obnovování abonentních vstupenek – tentokrát se jedná o ROČNÍ PŘEDPLATNÉ (klasické, seniorské a dopolední).

Pokud jste našimi stálými předplatiteli, připomínáme vám, abyste si během listopadu nezapomněli svá místa obnovit, prodej předplatného na rok 2017 jsme pro stávající abonenty zahájili v pondělí 7. listopadu. Rezervace míst budou drženy do pátku 2. prosince, poté budou neobnovené permanentky poskytnuty k volnému prodeji.

Pokud rádi navštěvujete divadlo, ale ještě nejste majiteli našeho abonmá, neváhejte a přidejte se k nám. Předplatné do Východočeského divadla vám zaručí, že uvidíte všechny námi nastudované inscenace a k tomu s výraznou slevou oproti jednotlivě kupovaným vstupenkám. Navíc koupí předplatného získáte i řadu bonusových výhod! Prodej abonmá na rok 2017 novým zájemcům odstartujeme ve čtvrtek 8. prosince.

Tradičně nabízíme možnost zakoupení permanentek buď na všechna představení Východočeského divadla včetně titulů uváděných na Malé scéně ve dvoře, nebo pouze na představení v Městském divadle. Při zakoupení kompletního předplatného však jako bonus ZDARMA obdržíte jeden výměnný kupón. Ten pak můžete během roku vyměnit např. za vstupenky na představení pardubického divadla konaná na Malé scéně ve dvoře, na premiéry scénických čtení v rámci oblíbeného cyklu INprojekty (Malé inscenační projekty světových novinek) uváděné rovněž na Malé scéně, na zvláštní akce vyhlášené divadlem (jsou uveřejňovány na webu divadla) či za pozvánku do lóže divadla při Evropském dostihovém dni s kvalifikací na Velkou pardubickou. Dále můžete kupón použít při nákupu vstupenek na představení na hlavní scéně, kdy výměnou za kupón získáte druhou vstupenku zdarma. Kupóny jsou přenosné a jsou vyměňovány za vstupenky na představení vždy pouze do vyčerpání kapacity sálu.

Podrobnější informace o jednotlivých typech předplatného i připravovaných titulech získáte rovněž v obchodním oddělení VČD (v předprodeji za divadlem), na tel. č. 466 616 432 nebo 466 616 402. Objednat si ho můžete i on-line ZDE.
Radek Smetana


 

Bližší informace o titulech a typech předplatného nabízí i vydaný katalog (k dostání v předprodeji
)