VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
27. říjen 2017

Herci předávají radost nejen na jevišti…

Petr Borovec a Tomáš Lněnička coby číšníci v Divadelním klubu, foto Lenka Křičenská
Divadelní klub je místem, kde během představení a zkoušek většinou herci čekají na své výstupy, občas je zde však naleznete i v rolích, ve kterých byste je rozhodně nečekali! Na konci září zde v rámci Dnů českého piva hosty obsluhovali Petr Borovec a Tomáš Lněnička, kteří připravili speciální menu, sami pak objednávali, doporučovali, roznášeli, točili pivo, nalévali víno i něco tvrdšího a hlavně bavili společnost… Mimořádný večer se protáhl do brzkých ranních hodin, domů ale všichni odcházeli nadmíru spokojení!

A protože se návštěvníci Divadelního klubu velmi často vyptávali na pokračování veleúspěšné akce s herci alias číšníky, provozovatelé naší divadelní restaurace se ke všeobecné radosti rozhodli, že večer v podobném duchu zopakují. Za bar se tentokrát postaví JANA ONDRUŠKOVÁPEPA LÁSKA, kteří vás v pátek 10. listopadu provedou speciálním svatomartinským předvečerem, při němž nebude chybět pečená husa, ochutnávka mladých vín Habánských sklepů a samozřejmě spousta legrace.

Jen tak na okraj, 10. listopadu se také loučíme s komedií Třikrát život, takže doporučujeme následující průběh večera – návštěva představení a poté pokračování zábavy dole v Divadelním klubu. Budeme se na vás těšit! Pro jistotu si ale zarezervujte stůl…
Radek Smetana

Pepa Láska, foto Lenka Křičenská
Jana Ondrušková, foto Lenka Křičenská