VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
20. leden 2017

Roční předplatné s bonusovým dárkem!

Většina stávajících abonentů si svá místa již obnovila, některé abonentky se nám však každoročně z rozličných osobních či zdravotních důvodů vracejí (naštěstí jich ale není mnoho), a ty pak uvolňujeme do prodeje novým zájemcům. I letos se tedy v ročním předplatném objevila volná atraktivní místa v různých částech hlediště, z nichž byste si určitě vybrali. V přízemí či na prvním balkóně jsou samozřejmě místa nejlukrativnější, ale bát se nemusíte ani druhého balkónu, odkud je díky výborné akustice a nejmodernější zvukové technice slyšet stejně dobře jako z přízemí. Navíc jsou odsud představení vidět i ve větším celku, což je třeba u muzikálů s tanečními choreografiemi značnou výhodou.

Pokud tedy rádi navštěvujete Východočeské divadlo, ale stává se vám, že vstupenky na některá představení nemůžete dlouho sehnat, a takových oblíbených diváckých hitů máme na repertoáru čím dál víc, neváhejte a zakupte si cenově zvýhodněné Předplatné na rok 2017.

Noví abonenti vedle tradičních výhod od nás navíc dostanou bonusový dárek v podobě volné vstupenky na jakékoli představení z našeho repertoáru – mohou tak zhlédnout i starší úspěšné inscenace, které už neobsahuje jejich abonmá.

Divadlo nabízí celou řadu různých typů abonentních cyklůdopolední od 10.00 hodin, seniorské od 18.00 hodin, klasické od 19.00 hodin, speciální předplatné s výběrem čtyř divácky nejoblíbenějších titulů, předplatné pro fajnšmekry pro náročnějšího diváka či kupónové abonmá s možností volného výběru představení.

Podrobnější informace o všech typech předplatného získáte v předprodeji vstupenek za divadlem, na tel. č. 466 616 432/402 nebo v sekci PŘEDPLATNÉ zde na internetových stránkách, kde si ho můžete i n-line objednat.
Radek Smetana

Zažívejte s námi jedinečné a neopakovatelné chvíle v divadle, foto Michal Klíma