VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
28. prosinec 2014

Silvestr s vyhlášením Inscenace roku 2014

Josef Pejchal, Petr Borovec, Romana Chvalová a Ladislav Špiner, A je to v pytli!, foto Michal Klíma
Oslavy příchodu nového roku můžete opět zahájit ve Východočeském divadle! Letos jsme pro vás připravili bláznivou komedii A je to v pytli!, která vás na silvestrovskou notu určitě skvěle naladí. Zárukou pořádné porce zábavy jsou nejen výborný text o jedné nevydařené adopci, jeho autoři, mistři situační komedie Ray a Michael Cooneyovi, ale především i představitelé hlavních rolí nekonformních bratrů Ladislav Špiner, Petr Borovec a Josef Pejchal – baviči nejen na jevišti, ale i v soukromí.

K Silvestru v divadle již tradičně patří také vyhlášení výsledků divácké ankety o nejoblíbenější inscenaci roku, které ještě před odchodem za novoročními oslavami oznámí ředitel divadla Petr Dohnal. Pokud se ankety chcete také zúčastnit, anketní formuláře naleznete ve foyer divadla nebo ZDE. Anketní lístky jsou slosovatelné, výherce získá předplatné pro dvě osoby dle vlastního výběru.

Zároveň nezapomeňte dát hlas svým oblíbeným hercům, kteří pak mohou získat titul divácky nejpopulárnější herec / herečka roku 2014. Kdo se jimi stane, bude zveřejněno v pátek 13. března na Divadelním bále, který se znovu uskuteční v prostorách Městského divadla.
Radek Smetana