VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
9. květen 2017

Vyhrajte vstupenky na Joea na Kuňce

Na konci května se opět po roce přestěhujeme na víkendy na vyhlídku Kunětické hory, kde se letos vedle romantické pohádky Kráska a zvíře naposledy odehrají reprízy kultovní westernové parodie LIMONÁDOVÝ JOE s Josefem Pejchalem v titulní roli.

Při této „derniérové“ příležitosti jsme se rozhodli uspořádat soutěž o 6 vstupenek (3 x 2) na představení Joea ve čtvrtek 1. června. Na titulce webu pod ikonou SOUTĚŽ naleznete tři kvízové otázky, týkající se samozřejmě našeho neochvějného strážce zákona a milovníka Kolaloky. Pokud na ně odpovíte správně, budete mít možnost vyhrát slibované vstupenky. Po uzávěrce soutěže v pondělí 22. května dopoledne vylosujeme hned tři výherce!

Pokud máte rádi známé songy jako Whisky, to je moje gusto či Když v báru houstne dým a chcete se dosyta nasmát, raději si vstupenky včas sami zajistěte (k on-line zakoupení z PROGRAMU) a nespoléhejte jen na výhru, místa totiž rychle mizí. Navíc se skutečně jedná už o poslední možnost vidět Pepu Pejchala na koni a s kulisou Kunětické hory za zády!
Radek Smetana

Josef Pejchal jako Limonádový Joe na Kunětické hoře, foto Jan Faukner