VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
20. prosinec 2016

Vyhrajte vstupenky na GRAND Festival smíchu

Blíží se týden nejlepších komedií, které v loňském roce vznikly v českých divadlech. Soutěžní představení jsou již téměř vyprodaná, zbývá už jen pár posledních míst, rychle se ale zaplňuje také doprovodný program, který je pro některé diváky, zejména mladších ročníků, možná i zajímavější. V mizející nabídce vstupenek jsme však dvě místa zarezervovali a ta věnujeme výherci festivalové soutěže.

Tradičně pod kalendáriem na titulní straně naleznete ikonu SOUTĚŽ, po jejímž rozkliknutí uvidíte dvě téměř totožné fotografie, které se liší v pěti detailech. A to je právě váš úkol – nalézt pět nenápadných rozdílů. Pokud budou vaše odpovědi správné, dostanete se do slosování o dvě zmiňované vstupenky.

A co tedy můžete vidět? Výbornou komedii Věcičky / Little Things, kterou v pátek 27. ledna na Malé scéně odehrají studenti Zlínské soukromé vyšší odborné školy umění, s nimiž ji nastudovala režisérka Anna Petrželková podepsaná pod ceněnou pardubickou inscenací Pokusných králíků.

Pokud se rádi smějete a jste soutěživí, tak s chutí do toho! Soutěž uzavřeme v pátek 20. ledna dopoledne a poté ze správných odpovědí vylosujeme jednoho šťastlivce, který se půjde pobavit na festival. Pozor, z jedné e-mailové adresy započítáváme jen jednu odpověď! Hodně štěstí!
Radek Smetana