VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
6. prosinec 2022

Divácká anketa o NEJ inscenaci a herce roku

Východočeské divadlo se i letos může zaslouženě chlubit titulem nejnavštěvovanější regionální divadlo, za nímž však stojí téměř denně otevřená opona alespoň na jedné z našich scén – nevyjímaje svátky, víkendy ani tak výjimečná data, jako jsou Štědrý den s oblíbeným Štědronočním zpíváním či Silvestr s tradičním vyhlášením výsledků divácké ankety o nejpopulárnější inscenace roku.

A neboť je silvestrovské představení za dveřmi a my jsme nesmírně zvědaví na vaše názory, žádáme vás, abyste se do ankety zapojili v co nejhojnějším počtu. Kromě vašich hlasů pro inscenaci a herce roku se samozřejmě těšíme i na vaše postřehy či připomínky. Hlasovací formuláře naleznete ve foyer divadla nebo ZDE. Anketní lístky jsou slosovatelné, na výherce čeká předplatné pro dvě osoby dle vlastního výběru.

Který z našich titulů získá ocenění Inscenace roku 2022 se tedy dozvíme už na Silvestra, jména divácky nejoblíbenějších herců roku 2022 budou vyhlášena na Divadelním bále, který je naplánován na sobotu 28. ledna opět do prostor historické budovy Městského divadla.
Radek Smetana

Divácky nejúspěšnějším titulem VČD roků 2020 a 2021 se stala Audience u královny v režii Petra Novotného. Foto Josef Vostárek