VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
1. říjen 2016

Divadelní klub nejen pro herce, ale i pro vás!

Salonek Divadelního klubu, foto Jiří Sejkora
Restaurace, kavárna i vinárna Divadelní klub v historické budově Východočeského divadla je místem, kam se chodí v poledne na chutný oběd, odpoledne na báječnou kávu a čerstvé dezerty vlastní výroby a kde se dá večer před i po představení posedět u sklenky kvalitního vína. Originální interiér odkazuje na divadelní prostředí, a tak není divu, že se zde konají i občasné komorní koncerty či autorská čtení. V salonku se často pořádají firemní party nebo rodinné oslavy. Pro páteční večery je vhodná včasná rezervace stolu!

Divadelní klub provozovatelů Martina Damaschka a Jana Vacka nabízí restauraci a nekuřácký salonek, v nichž se podává polední menu obsahující i závěrečnou sladkou tečku. Hosté si sem mohou zajít také na výbornou večeři, ceněná vína z vinného sklepa U Otáhalů, neotřelé míchané drinky či točené pivo. „Od nové sezóny jsme v jídelním lístku rozšířili nabídku toastů a zeleninových salátů, za ochutnání rozhodně stojí například carpaccio z červené řepy. Vinnou kolekci jsme doplnili o vynikající italská vína z oblasti Benátek,“ láká na novinky Martin Damaschko.

V druhé části Divadelního klubu se zdržují především herci Východočeského divadla (během zkoušek, ale i po představení). V pozdějších večerních hodinách se však společnost většinou promísí a vzniká zde neopakovatelná atmosféra podpořená neutuchající dobrou náladou obsluhy. To jsou také důvody, proč se sem hosté opakovaně vracejí.

Velkým bonusem Divadelního klubu je právě vynikající servis – milá, přátelská a neformální obsluha, která je ochotna vyhovět prakticky jakémukoliv přání zákazníků. Je rychlá, všímavá a nikdy jí neschází úsměv. A to je možná to nejpodstatnější, proč sem zajít – vždyť kde jinde se k hostům personál chová jako ke svým nejlepším přátelům?!
Radek Smetana

Divadelní klub, foto Jiří Sejkora