VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
3. listopad 2014

Exkluzivně pro posluchače VŠ

Východočeské divadlo i v této sezóně otevírá speciální abonentní skupinu určenou vysokoškolským studentům – předplatné skupiny V, které nabízí tři žánrově rozdílné tituly v Městském divadle a jeden na Malé scéně ve dvoře.

Z tzv. velkých inscenací se studenti mohou těšit na bláznivou situační komedii A je to v pytli!, nové zpracování legendárního zbojnického muzikálu Balada pro banditu a středověký mysteriózní thriller Jméno růže. Co zhlédnou na Malé scéně, je pouze na jejich výběru, stačí si jen na obchodním oddělení vyměnit kupón u abonentky za platnou vstupenku.

Bonusem k vysokoškolskému předplatnému je akce Poznejte Malou scénu ve dvoře, díky níž mohou vysokoškolští abonenti v sezóně 2014/15 i po vyčerpání výměnného kupónu navštívit jakékoliv další představení domácího souboru a vybraná dovozová představení na Malé scéně ve dvoře za mimořádnou cenu 40 Kč! Stačí jen v předprodeji předložit abonentku, maximálně uvolňujeme 20 akčních míst na jedno představení.

Vysokoškolský abonentní cyklus zahájí ve středu 19. listopadu oblíbený muzikál Balada pro banditu. Objednávku předplatného zájemci naleznou nejen v předprodeji divadla, ale samozřejmě i ZDE.

Petra Tenorová s tanečníky v Baladě pro banditu, foto Jan Faukner