VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
6. září 2016

Nad dopisy diváků

Zájem o aktivity našeho divadla roste, často nám chodí e-maily s dotazy, připomínkami či ohlasy na představení, které by třeba zajímaly i ostatní. V on-line rozhovorech s herci pořádaných portálem Scena.cz přichází tolik dotazů, že na všechny odpovědi obvykle ani nedojde. Proto jsme se rozhodli, že od nové divadelní sezóny poskytneme prostor v našem zpravodaji i vám, divákům.

Nechali jsme se inspirovat čtyřicet let starým pořadem tehdy ještě Československé televize, který se věnoval právě diváckým dotazům. Možná vám ještě dnes vyloudí úsměv na tváři vzpomínka na slogan „Chcete-li nám něco psát, tři jedničky padesát“, na moderátorku Indru Vostrou nebo na výtečnou parodii pořadu od Miloslava Šimka a Luďka Soboty. Proč ale nenavázat na jistou tradici a nevyjít z toho dobrého, co pořad nabízel (přestože občas musel „mlžit“ a pravdu trochu ohýbat)?

Pokud by vás tedy cokoli zajímalo, měli byste dotaz na konkrétního herce či jiného zaměstnance divadla, chtěli byste se podělit o nějaký svůj postřeh, dojem z představení pošlete nám e-mail na info@vcd.cz nebo pošlete dopis na adresu divadla s heslem Nad dopisy diváků. Rádi vám odpovíme, váš názor uveřejníme. Zpětná divácká vazba je pro nás velmi důležitá a zajímá nás!

Radek Smetana