VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
10. září 2014

Nedělní odpoledne s Bláznivými nůžkami

Už během minulé divadelní sezóny jsme zahájili nový cyklus odpoledních představení, který jsme nazvali Pohodová neděle. Touto novinkou se snažíme naše představení přiblížit i dojíždějícím divákům či celým rodinám, které nemohou navštěvovat divadlo v tradičním večerním čase. Jedná se tedy o jakési odpolední „matiné“, v rámci kterého hrajeme už od 16.00 hodin a za výhodnější cenu, než je klasické vstupné! Navíc jsme navázali spolupráci s Balóón Cafe na Karlovině, kde vám v případě zájmu pohlídají vaše nejmenší ratolesti – bližší informace na www.balooncafe.cz.

V září v rámci cyklu Pohodová neděle uvedeme interaktivní komedii Bláznivé nůžky, která vás zavede do kadeřnického salónu, kam přichází několik náhodných i stálých zákazníků. Najednou se však o patro výš stane vražda a jedinými, opravdu nestrannými pozorovateli a svědky jste vy, diváci. Jenom vy můžete vypovídat a usvědčit vraha. Věřte, že této bláznivé zábavy se rádi zúčastníte! Ještě nikdy se vám totiž nestalo, že byste mohli ovlivňovat děj hry, mluvit s postavami a dokonce vypátrat vraha! Budete v napětí, ale zároveň se budete skvěle bavit!

Chcete-li zdarma získat dvě vstupenky na Bláznivé nůžky v neděli 21. září od 16.00 hodin, zúčastněte se naší soutěže. Stačí odpovědět na tři jednoduché kvízové otázky a možná získáte volné vstupenky! Hodně štěstí!
Radek Smetana

Ladislav Špiner, Petr Dohnal, Petra Janečková, Josef Vrána, Dagmar Novotná a Alexandr Postler - celé obsazení Bláznivých nůžek, foto Michal Klíma