VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
5. listopad 2014

Očekáváme stotisícího diváka roku 2014

V loňském roce naše představení zhlédlo rekordních 122 248 diváků, čímž se pardubická scéna v návštěvnosti opět zařadila na první příčku mezi jednosouborovými divadly České republiky. Velký divácký zájem nás samozřejmě velmi těší, ale zároveň i zavazuje, stále musíme připravovat bohatý a kvalitní repertoár, abychom diváky nezklamali a znovu a znovu je mezi nás nalákali. Zda se nám i letos podaří udržet si tak vysoké číslo návštěvnosti, to zatím neodhadneme (i když v to doufáme), ale stoprocentně již víme, že jubilejního stotisícího diváka letošního roku přivítáme opět v listopadu, což se už za několik posledních let stalo tradicí.

Na stotisícího diváka čekají zajímavé dárky – předplatné pro dvě osoby, knihy o historii divadla a osobnostech, které jím prošly, DVD Sto let Městského divadla v Pardubicích, CD z vybraných muzikálů našeho divadla a hodnotný dárek od sponzora. Neváhejte a navštěvujte naše představení ještě častěji, třeba se právě vy stanete oním šťastným divákem.

Při této příležitosti jsme zde na webu opět připravili i tipovací soutěž, ve které můžete tipovat, kdy stotisící divák divadlo navštíví. Ten z vás, který bude pravdě nejblíže, vyhraje rovněž roční abonmá pro dvě osoby.
Radek Smetana

Loňskou jubilejní divačkou se stala Libuše Stuchlíková z Pardubic, která na odpolední pohádku vyrazila s vnučkou Emičkou, foto Jiří Sejkora