VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
11. duben 2016

On-line s Honzou Musilem

Jako Bobík Bobby v Mrzáku inishmaanském, foto Leoš Skokan
Zde či ve Zpravodajích vám pravidelně nabízíme rozhovory s herci a členy inscenačních týmů připravovaných či uváděných her, při jejichž čtení se však vždy musíte spolehnout pouze na autora rozhovoru, který se ale nemusí strefit do zájmu vaší zvědavosti. Proto čas od času přicházíme ve spolupráci s internetovým kulturním portálem www.scena.cz s rozhovory, které jsou zcela ve vaší režii. Otázky kladete pouze vy, je jen na vás, na co se zeptáte.

Do pravidelného on-line pořadu NetHovory, který má už přes 700 dílů, tentokrát přijal pozvání JAN MUSIL, který se během jedné hodiny vynasnaží živě odpovědět na veškeré zaslané dotazy. Do pomyslného „křesla pro hosta“ za počítač Honza usedne ve středu 20. dubna v 17.00 hodin, od 19.00 hodin ho pak budete moci i živě vidět v inscenaci Jistě, pane ministře.

Dvaatřicetiletý rodák z Opavy, absolvent Janáčkovy konzervatoře v Ostravě přišel do Pardubic v roce 2008 z Moravského divadla Olomouc. Je nejen hercem, ale i scenáristou a začínajícím dramatikem, na Malé scéně jsme v rámci cyklu Herecká dílna s úspěchem uvedli jeho prvotinu s názvem Svět v parku. S herečkou Gabrielou Mikulkovou má dvouletého syna Jonáše. Honza prý umí absolutně všechno, akorát to neumí vždy použít, takže není schopen dokázat, že to umí. Zatím neví, co je pro něj v životě nejdůležitější, ale až na to přijde, určitě to prozradí – a možná to bude právě při našem NetHovoru…

Tolik snad jen na úvod. Pokud vás Honza zajímá, proklikejte se na stránkách www.scena.cz k NetHovorům, kde zanechte svou otázku, nebo si počkejte na středu 20. dubna a ptejte se přímo. Honza se na vás už těší!
Radek Smetana


Jan Musil s Petrem Dohnalem v Jistě, pane ministře, foto Josef Vostárek