VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
22. březen 2014

Pohodové nedělní odpoledne s Blbcem k večeři

Východočeské divadlo přichází s novinkou, kterou chce naše představení přiblížit i dojíždějícím divákům či celým rodinám, které nemohou navštěvovat divadlo v tradičním večerním čase. Nedělní odpoledne je jako stvořené pro rodinnou návštěvu divadla, proto jsme nově připravili cyklus Pohodová neděle, což bude jakési odpolední „matiné“ (v přeneseném významu kulturní akce konaná dříve než v obvyklou dobu), v rámci kterého odehrajeme některé z našich představení už od 16.00 hodin, navíc za příznivější cenu než je klasické vstupné. Není to lákavá nabídka?

Prvním takovým představením bude 30. března komedie Blbec k večeři, jež vás zavede do domácnosti bohatého nakladatele Pierra Brochanta, který má spolu se svými přáteli zvláštní zálibu v pořádání pravidelných „večeří blbců“, na které každý přivádí své nové objevy. Žádný z „blbců“ samozřejmě netuší, proč byl ve skutečnosti pozván. Jednoho dne se však tento Pierrův koníček poněkud zkomplikuje a zprvu dekadentní legrácka pro pobavení začne nabírat na obrátkách…

Ve spolupráci s Balóón Café na Karlovině jsme pro vás připravili možnost hlídání dětí během odpoledních a podvečerních představení. Bližší informace na tel. 469 313 362 nebo na e-mailu: info@balooncafe.cz.
Radek Smetana

Martin Mejzlík a Alexandr Postler, foto Ladislav Formánek
Martin Mejzlík a Radek Žák, foto Ladislav Formánek
Alexandr Postler, Jindra Janoušková a Martin Mejzlík, foto Ladislav Formánek
Martin Mejzlík, foto Ladislav Formánek