VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
20. listopad 2020

Rozhodněte o inscenaci a hercích roku 2020

V prosinci tradičně hrajeme i o půlnoci na Štědrý den a na Silvestra. O obě výjimečná data je mezi diváky každoročně velký zájem, letos však bohužel stále netušíme, jestli tyto sváteční chvíle budeme moci strávit společně. Silvestrovské představení je sice již z poloviny vyprodané, ale dle nedávných slov ministra kultury Lubomíra Zaorálka je pravděpodobné, že se v letošním roce divadla už neotevřou. Budeme ale doufat ve zlepšení situace a v brzké uvolňování protiepidemických opatření. A třeba konec roku skutečně oslavíme spolu v divadle!

K divadelnímu Silvestru v Pardubicích vždy patří nejen zábavný titul a děkovačkový přípitek šampaňským, ale také vyhlášení výsledků divácké ankety o nejoblíbenější inscenaci roku, o které vás rozhodně nepřipravíme ani letos – ať budeme moci hrát, či nikoli.

Názory publika nás nesmírně zajímají, proto budeme rádi, když se do ankety zapojí co nejvíce diváků. Hlasovací formuláře jsou k vyplnění ZDE (případně pokud by se otevřelo divadlo, je naleznete i ve foyer). Anketní lístky jsou slosovatelné, výherce získá předplatné pro dvě osoby dle vlastního výběru.

Zároveň upozorňujeme na hlasování o divácky nejoblíbenějších hercích roku 2020, jejichž jména měla být zveřejněna na Divadelním bále v historické budově Městského divadla, který se patrně kvůli pandemii covidu neuskuteční. K vyhlášení „nej“ herců roku však jistě najdeme jinou slavnostní příležitost.

Vše je nyní jen ve vašich rukou! 
Radek Smetana


Kristýna Hulcová za roli Lucille ve Velké bankovní loupeži, kterou bychom měli odehrát na Silvestra, získala Cenu za nejlepší ženský herecký výkon GRAND Festivalu smíchu 2020, foto Radek Kalhous