VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
5. prosinec 2017

Rozhodněte o Inscenaci roku 2017

Stalo se již tradicí, že v prosinci hrajeme nejen o štědrovečerní půlnoci, ale také na Silvestra. Jak o Štědronoční zpívání, tak o silvestrovská představení je každoročně velký zájem, po několika dnech od spuštění prodeje vstupenek byly znovu oba termíny téměř vyprodány. Pokud však máte zájem, pár volných míst ještě zbývá, ale dlouho neváhejte…

Letos vás na Silvestra pobavíme hned dvakrát – na Malé scéně se v retrokomedii Normální debil projdeme „telecími“ léty puberťáka Norberta Intribuse a v Městském divadle nahlédneme do zákulisí vysoké politiky, kam nás zavede komedie Jistě, pane ministře.

K Silvestru v divadle však neodmyslitelně patří také výsledky divácké ankety o nejoblíbenější inscenaci roku, které po představení v Městském divadle vyhlásí ředitel Petr Dohnal. Pokud chcete vyjádřit svůj názor a ovlivnit výsledky, zapojte se do ankety, hlasovací formuláře naleznete ve foyer divadla nebo ZDE. Anketní lístky jsou slosovatelné, výherce získá předplatné pro dvě osoby dle vlastního výběru.

Zároveň nezapomeňte dát hlas i svým oblíbeným hercům, kteří pak mohou získat titul divácky nejpopulárnější herec / herečka roku 2017. Kdo se bude pyšnit tímto oceněním, bude zveřejněno v pátek 16. února na Divadelním bále, který se opět uskuteční v prostorách Městského divadla.
Radek Smetana

V komedii Jistě, pane ministře vás vedle našich herců pobaví hostující Petr Kostka jako tajemník ministerstva pro administrativní záležitosti, foto Josef Vostárek