VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
7. červen 2017

Dětský den otevřených dveří se vrací

V neděli 11. června znovu po roce otevřeme naši „divadelní kuchyň“, do které necháme nahlédnout tentokrát nejmladší diváky. Mimořádný DĚTSKÝ DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, v rámci něhož budou mít malí divadelní nadšenci možnost prožít odpoledne plné zábavy a aktivit spojených s kouzelným světem divadla, startuje ve 14.00 hodin. Prohlídky zákulisí budou probíhat po dvaceti minutách, a abychom se všem dětem mohli řádně věnovat, skupinky budou omezené na dvacet osob. Letošní Dětský den otevřených dveří se ponese v duchu pohádkového příběhu lásky Kráska a zvíře, který v červnu uvádíme na naší letní scéně na Kunětické hoře.

„Procházka divadlem bude navozovat dojem, že jdeme na návštěvu do tajemného zámku, kde nás přivítá Kráska a samozřejmě i Zvíře. V průběhu cesty budou děti plnit zajímavé úkoly, za jejichž splnění od nás obdrží malou pozornost. Během tohoto zábavného odpoledne se děti také dozvědí, co pro ně divadlo plánuje na podzim, na které konkrétní pohádky se mohou těšit, pokud si pořídí Pohádkové předplatné na nadcházející sezónu,“ láká na jedinečné chvíle v zákulisí divadla Iva Králová z obchodního oddělení VČD.

Z organizačních důvodů prosíme o včasné zajištění vstupenek v předprodeji divadla či on-line zde v programu. První prohlídky jsou už nyní vyprodané! Věříme však, že se dostane na všechny zájemce. Cena vstupenky činí 50 Kč.
Radek Smetana

Především chlapce vloni zaujala možnost sáhnout si na moderní zvukovou aparaturu, foto T. Dostálová