VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
2. červenec 2018

Nabídka předplatného na sezónu 2018/19

V současné chvíli můžete od nás získat PREMIÉROVÉ předplatné (P1 a P2), předplatné NA VEŘEJNÉ GENERÁLNÍ ZKOUŠKY (VG), JUNIORSKÉ abonentky pro (J, L, S, Z, K, M, N, R) a speciální VÝBĚROVÉ abonmá (V). K zakoupení také on-line ZDE.

O cenově zvýhodněné předplatné (ať už právě nabízené sezónní, či roční) je stále mimořádně velký zájem, rodina našich abonentů čítá přes 8 000 členů! Proto stávající majitele permanentek žádáme, aby si své abonmá nezapomněli obnovit. Premiérovým a generálkovým předplatitelům byla místa rezervována do 22. června, nyní jsou neobnovené abonentky prodávány novým zájemcům! Juniorským předplatitelům místa držíme až do 14. září, vysokoškolským pak do 28. září.

V příští sezóně navíc spustíme novinku v podobě věrnostního programu pro abonenty, který jsme nazvali Fanda, do nějž se předplatitelé mohou zaregistrovat a získávat další zajímavé výhody a slevy. Podmínkou je alespoň jedno aktivní předplatné zakoupené na jméno (věrnostní program není určen pro firmy) a funkční e-mailová adresa. Podrobnější informace předají zaměstnankyně předprodeje vstupenek (466 616 432/402).

Vedle sezónních abonentních cyklů však stále nabízíme i populární KUPÓNOVÉ PŘEDPLATNÉ, které rovněž umožňuje získat vstupenky se slevou. Tento typ abonmá obsahuje osm kupónů, které lze vyměnit za osm vstupenek na představení dle vlastního zájmu (poskytuje tedy volnost při výběru titulů i termínů představení z repertoáru Východočeského divadla – nevztahuje se však na premiéry, zadaná a plenérová představení a hry hostujících souborů).

Velmi oblíbené jsou také DÁRKOVÉ POUKÁZKY v hodnotě 200, 300 nebo 500 Kč, jež mohou posloužit jako originální zážitkové dárky, které pak obdarovaný použije při nákupu vstupenek na představení dle vlastního výběru. Uplatnit se však mohou i při koupi knih, CD či dalších upomínkových předmětů nejen v předprodeji, ale i on-line zde na webu.

Jaké tituly pro vás na příští sezónu chystáme, se dozvíte v textu ZDE.
Radek Smetana