VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

MŮJ ÚČET
19. duben 2018

Vyhrajte vstupenky na Krásku a zvíře na Kuňce

Na konci května se naši herci opět po roce přestěhují na víkendy na vyhlídku Kunětické hory, kde v magickém prostoru pod hradem odehrají reprízy velké výpravné pohádky Kráska a zvíře s písněmi Michala Hrůzy a novinku v podobě bláznivé pohádkové veselohry Král jelenem slavného barokního komediografa Carla Gozziho.

A jelikož vstupenky na naše plenérová představení jsou již téměř vyprodány, rozhodli jsme se potěšit alespoň jednoho šťastlivce, kterému jsme zarezervovali dvě vstupenky na Krásku a zvíře pod širým nebem ve čtvrtek 31. května. Stačí se jen zapojit do SOUTĚŽE Najdi pět rozdílů, která bude probíhat až do 23. května, nalézt správných pět odlišností na uvedených fotografiích a poté mít trochu štěstí a být vylosován. Na výherce pak čekají dvě slibované vstupenky na divácky nejoblíbenější inscenaci našeho divadla posledních dvou let!

Pokud máte romantickou duši a rádi se necháte okouzlit pohádkovým příběhem lásky, navíc protkaným působivou hudbou Michala Hrůzy a okořeněným svérázným humorem, zajděte si co nejdříve do předprodeje vstupenek pro poslední volná místa, anebo si pohrajte se Štěstěnou v naší soutěži… Nabízené vstupenky mohou čekat právě na vás!
Radek Smetana


Petra Janečková, Josef Pejchal, Martin Mejzlík a Milan Němec v Krásce a zvířeti, foto Jan Faukner