VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

VÝCHODOČESKÉ DIVADLO PARDUBICE

TISKOVÁ ZPRÁVA – 7. prosince 2012

Roční předplatné do Východočeského divadla potěší i jako vánoční dárek

Získat vstupenky na některá představení Východočeského divadla Pardubice je v poslední době nelehký úkol, neboť mnohé tituly jsou velmi brzy vyprodány. Tento problém však snadno vyřeší výhodné ROČNÍ ABONMÁ, které divákům zaručí, že uvidí všechny nastudované inscenace Východočeského divadla, a to bez čekání na vstupenky a samozřejmě i s výraznou slevou. Předplatitelům je také zdarma zasílán měsíční Divadelní zpravodaj s aktuálními informacemi ze zákulisí divadla, s rozhovory s herci, režiséry a dalšími zajímavými osobnostmi, v němž samozřejmě nechybí ani měsíční program.

Divadlo nabízí Klasické a Seniorské předplatné. Stávající abonenti, kteří měli zájem o obnovu svých míst v hledišti divadla, již vlastní nové permanentky. Nyní se tedy otevřela možnost pro nové či čekající zájemce o abonmá do Východočeského divadla – v pondělí 10. prosince bude zahájen prodej uvolněných míst v předplatném. A v některých skupinách jde o skutečně zajímavá místa!

Stejně jako v minulých letech divadlo zachovává možnost zakoupení permanentky buď na všechna představení Východočeského divadla včetně titulů uváděných na Malé scéně ve dvoře, nebo pouze na představení v Městském divadle.

Při zakoupení kompletního předplatného, které obsahuje představení v Městském divadle i na Malé scéně ve dvoře, obdrží abonent jako bonus ZDARMA jeden výměnný kupón. Ten pak během roku lze vyměnit např. za pozvánku do lóže VČD při Francouzském dostihovém dnu, za vstupenky na představení VČD konaná na Malé scéně ve dvoře, na INprojekty (Malé inscenační projekty světových novinek) uváděné rovněž na Malé scéně či na zvláštní akce vyhlášené divadlem. Dále je možné kupón použít při nákupu jedné vstupenky, kdy výměnou za kupón získáte druhou zdarma. Kupóny jsou přenosné a jsou vyměňovány za vstupenky na představení vždy pouze do vyčerpání kapacity sálu.

Více informací o předplatném zájemci získají v obchodním oddělení VČD, na tel. č. 466 616 432 nebo na stránkách www.vcd.cz.

Radek Smetana, Východočeské divadlo Pardubice, 7. prosince 2012


Kontakt: tiskový mluvčí, PR, Radek Smetana
smetana@vcd.cz, tel: 466 616 414 nebo 602 595 016



 Copyright © 2000-2024, VČD Pardubice.  Všechna práva vyhrazena.
 Východočeské divadlo Pardubice, U Divadla 50, 531 62 Pardubice, tel: 466 616 411
 e-mail: vcd@vcd.cz  •  další kontakty  •  správce webu

 Obchodní oddělení, vstupenky, předplatné - tel. 466 616 432, večerní pokladna - 466 616 430, e-mail: obchod@vcd.cz

 
FERMANLOGIN